Klantenservice
+31(0)6 41 14 37 29
geleverd binnen 2 weken in Nederland & België

We beloven dat prachtig wonen goedkoper kan!

Onze missie in een notendop.
Robby wijst naar links met zijn duim

🌈 Onze visie

Beetje bij beetje verandert de wereld langzaam om ons heen. We willen je laten zien dat we er voor je zijn. Onze service staat voorop en de verhouding tussen prijs en kwaliteit is kei goed. Elke week komen er nieuwe woonkamer meubels in ons assortiment bij. Daardoor kunnen we voor méér mensen van waarde zijn én blijven!

🦄 Geschiedenis

Al sinds 2017 importeren we meubels en kopen we partijen op. Denk daarbij aan woonkamermeubels uit overproductie. Ook verkopen we zelf ontwikkelde meubels, bijvoorbeeld onze industriële meubelcollectie: Bangalore, Bombay, Delhi, Madras en Mumbai.

💪 Eigen meubelreparatie

In de werkplaats zorgt ons team voor een onzichtbaar herstel van eventuele productiefouten van B-keus meubels. Deze vind je in de outlet op Marktplaats. Zo kunnen we je de allerbeste prijs geven. Met veel van deze meubels is trouwens niet direct iets mis, maar is dat wel zo, dan repareren we dit zelf. Leuk om te doen en je ziet er niks van!

🚚 Eigen bezorgservice

Wil je de meubels liever eerst even voelen, ruiken en testen, dan kun je gemakkelijk en snel een afspraak maken en de meubels in ons magazijn uit te proberen. Mocht het meubel je bevallen, dan kun je deze direct meenemen. Heb je niet mogelijkheid niet, dan komen we het meubel gewoon zelf bij je bezorgen. No problem!

Door het geven van een goede prijs kwaliteitverhouding, binnen zowel de A- als de B-keus meubelen als onze manier van omgang met klanten, komen deze terug.

Bekijk onze A-keus meubelen
Geleverd binnen 2 weken IN NEDERLAND & BELGIË!

AVG toestemming

Wij maken gebruik van cookies. Door op "toestaan" te klikken gaat u akkoord met ons privacy- en cookie beleid.

Bekijk ons privacy beleid | Afsluiten
crossmenuchevron-down