Klantenservice
+31(0)6 41 14 37 29
geleverd binnen 2 weken in Nederland & België

Eettafels

Wil je een eettafel kopen? De eettafel is een meubel dat intensief wordt gebruikt. Daarom is het belangrijk dat deze van een stevige kwaliteit is en veel comfort biedt. Bij Online Meubel Concurrent vind je een groot assortiment eettafels in diverse materialen en afmetingen. Bepaal van tevoren welk formaat eettafel past in de ruimte en hoeveel stoelen je aan de tafel neer wil zetten.

Eettafel industrieel of een eettafel van hout

Wil je een goedkope eettafel kopen met een industriële look, of toch liever een eettafel van hout met een klassieke uitstraling? Bepaal welke stijl goed past bij je interieur. De eettafel heeft een prominente plek in huis, waardoor deze voor een groot deel de sfeer van het interieur bepaalt. Online Meubel Concurrent heeft een divers aanbod eettafels in verschillende stijlen.

Goedkope eettafel met stoelen

Online Meubel Concurrent heeft naast goedkope eettafels ook een uitgebreid assortiment betaalbare eetkamerstoelen zodat je makkelijk een set kunt samenstellen. Bekijk ook ons uitgebreide assortiment eetkamerstoelen.

Goedkope eettafels vind je bij Online Meubel Concurrent

Ben je op zoek naar een goedkope eettafel van hoogwaardige kwaliteit? In onze webshop vind je het actuele aanbod goedkope eettafels en eetkamerstoelen. Volg ook onze Facebookpagina voor updates van ons assortiment.

Enig resultaat

Robby is echt verbaasd

Dat zijn relaxte !

Filter op...

Geleverd binnen 2 weken IN NEDERLAND & BELGIË!

AVG toestemming

Wij maken gebruik van cookies. Door op "toestaan" te klikken gaat u akkoord met ons privacy- en cookie beleid.

Bekijk ons privacy beleid | Afsluiten
crossmenuchevron-down